Sähköisestä jäsentiedotteesta lisätietoa

Liittymällä Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen jäseneksi taloyhtiönne saa moniin artikkeleihin liittyvää lisätietoa yhdistyksen jäsentiedotteessa.
31.07.2019

Sähköisestä jäsentiedotteesta lisätietoa

Jäsentiedotteessa julkaistaan myös artikkeleita, joita ei julkaista missään muualla. Pohjanmaan Kiinteistöyhdistys on alkanut panostaa sähköiseen viestintään päivitetyillä verkkosivuilla ja sähköisellä jäsentiedotteella. Kuukausittain lähetettävän jäsentiedotteen tarkoituksena on kertoa jäsenille taloyhtiöitä koskevista ajankohtaisista muutoksista ja uutisista. Tiedotteista löytyy myös taloyhtiön hallitukselle hyödyllisiä blogitekstejä ja oikeustapauksia.

Jäsentiedote lähetetään yhdistyksen jäsentalojen valitsemille yhteyshenkilöille. Jos haluat kysyä yhdistyksen jäsenyydestä tai liittyä jäseneksi, voit siirtyä yhdistyksen jäsenlomakkeeseen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen arto.saarikoski@pohjanmaankiinteistoyhdistys.fi.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle