Medlem, har dina kontaktuppgifter ändrats? Uppdatera dina kontaktuppgifter

HÄR

Gratis rådgivning till medlemmarna:

juridisk rådgivning, ekonomi- och skatterådgivning, reparationsrådgivning, energirådgivning och rådgivning i ärenden som gäller husbolagets anställningsförhållanden

Söker ditt husbolag en ny serviceleverantör?

pohjanmaankiinteistoyhdistys

ÖSTERBOTTENS FASTIGHETSFÖRENING RF

Österbottens Fastighetsförening rf är medlem i Finlands Fastighetsförbund och intresseorganisation för husbolagen i Österbotten och Mellersta Österbotten. Föreningen erbjuder sina medlemshus utbildning samt juridisk rådgivning, ekonomi- och skatterådgivning, teknisk rådgivning, energirådgivning, rådgivning gällande arbetsförhållanden samt medlemsförmåner, elektroniska medlemsmeddelanden och en fortgående prenumeration på Suomen Kiinteistölehti.

Läs om våra medlemstjänster

Suomen Kiinteistölehti

24.09.2021 12:41

RAKLIn Vuokra-asuntobarometri: Vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa