Kokkola / Pietarsaari

Kokkola / Pietarsaari

 

Bauer Solutions Oy:n jäsenedut

SPEKin jäsenedut

 

Bauer Solutions Oy tarjoaa käyttövesijärjestelmään asennettavan Bauer-vedenkäsittelylaitteen tilaajille toimituksen rahtivapaasti.

Lämmitysjärjestelmään asennettavan Bauer-vedenkäsittelylaitteen tilaajille toimitus rahtivapaasti tai vaihtoehtoisesti ylimääräinen suodatinpatruunapaketti (6 kpl). Etu on voimassa 31.12.2023 saakka.

Tiedustelut ja tilaukset: hannu.iivari@bauersolutions.fi tai 040 188 3920.

 

Jäsenenemme saavat jatkossa SPEKin kurssihinnat jäsenetuhintaan.

Kun kursseille ilmoittaudutaan, tulee ilmoittaa, että on kyseessä Pohjanmaan Pelastusalan Liitto ry:n jäsenetuhinta. Tämä käy helposti verkkoilmoittautumissa klikkaamalla kohtaa osallistumismaksu pelastusliiton jäsenille ja kirjoittamalla lisätietoja kenttään, että on Pohjanmaan Pelastusalan Liitto ry:n jäsenetuhintaan oikeutettu Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen jäsen.

Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen jäsenet voivat ilmoittautua myös oman alueen ulkopuolisiin kursseihin ja webinaareihin.

Koulutukset löytyvät täältä: https://www.spek.fi/koulutus/ 

Pohjanmaan Pelastusalan Liitto ry räätälöi koulutuksia myös taloyhtiöiden tarpeisiin. Tarjousta ja lisätietoja voi tiedustella toiminnanjohtaja Sirpa Suomalaiselta sirpa.suomalainen@spek.fi tai p. 0406484758