Ohjeita jäsensivujen käyttämiseen

Uudistimme kotisivumme ja avasimme niiden oheen hallituksille ja isännöitsijöille tarkoitetun, hyödyllistä tietoa täynnä olevan jäsensivuston. Koulutustilaisuuksien aineistot, tulevat koulutukset, aiemmat jäsentiedotteet ja käytännölliset alan oppaat ovat jäsensivuilla saatavilla vuorokauden ympäri. Jäsensivujen käyttö on maksutonta, ja niiden käyttöön ottaminen on helppoa.

 


Tilaa tunnukset jäsensivuille

Ilmoita meille seuraavat tiedot:

  • Nimesi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Edustamasi taloyhtiön nimi
  • Roolisi taloyhtiössä (Hallituksen puheenjohtaja / hallituksen jäsen / isännöitsijä)

Lähetä tiedot osoitteeseen info@pohjanmaankiinteistoyhdistys.fi. Lähetämme sinulle vastausviestissä tiedot ja ohjeet, joiden avulla pääset kirjautumaan jäsensivuille.

 

Voit tilata tunnukset myös verkkolomakkeella

TILAA TUNNUKSET

 


Näin kirjaudut jäsensivuille

Mene yhdistyksen kotisivuille www.pohjanmaankiinteistoyhdistys.fi ja paina oikean yläreunan ”mene jäsensivuille”-linkkiä.
Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana niille varattuihin kenttiin. Paina ”kirjaudu sisään”-nappia.
 

Huom! Jäsensivuilla oleva tieto on tarkoitettu jäsentaloyhtiöiden omaan käyttöön, eikä sitä tule jakaa ulkopuolisille. Säilytä sivujen kirjautumistiedot huolellisesti, äläkä jaa niitä muille.

 


Toimi näin, jos kadotat salasanasi

Mene yhdistyksen kotisivuille www.pohjanmaankiinteistoyhdistys.fi ja paina oikean yläreunan ”mene jäsensivuille”-linkkiä. Paina ”kadotin salasanani”-linkkiä sivun alareunasta. Syötä sähköpostiosoitteesi sivulla olevaan kenttään, niin saat sähköpostiisi linkin, jonka avulla saat palautettua salasanasi.