Jäsentiedote

JÄSENTIEDOTTEET TUOVAT TUORETTA TIETOA SÄHKÖPOSTIISI

Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen kerran kuukaudessa ilmestyvät jäsentiedotteet pitävät taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän hyvin ajan tasalla. Jäsentiedotteita on kiitelty erityisesti kiinteistöalan uutisoinnin asiantuntemuksesta ja ajankohtaisuudesta.

Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen jäsentiedottaminen tapahtuu nykyään pääosin sähköisesti. Monipuolista ajankohtaistietoa sisältävä tyylikäs jäsentiedote voidaan toimittaa jäsentaloyhtiön jokaisen hallituksen jäsenen ja isännöitsijän omaan sähköpostiin. Pysyt vähällä vaivalla ajan tasalla, kun alan tuorein tieto toimitetaan sähköpostiisi kerran kuukaudessa tiiviinä lukupakettina.

Touko-kesäkuussa 2021 toteutetussa jäsentyytyväisyyskyselyssä yhdistyksen ja Suomen Kiinteistöliiton viestintä ja tiedottaminen sai jäseniltä kouluarvosanaksi 8+. Jäsenet arvostivat erityisesti viestinnän asiantuntemusta ja ajankohtaisuutta.

Jäsentiedote lähetetään yhdistyksen tiedossa oleviin sähköpostiosoitteisiin. Jäsentaloyhtiön kannattaa aina yhtiökokouksen jälkeen varmistaa, että tiedotteet menevät oikeille henkilöille.

 

► PÄIVITÄ YHTEYSTIEDOT