Neuvonta

MITEN HYVIN TUNNET NEUVONTAPALVELUMME?

Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen jäsentalojen hallituksilla ja isännöitsijöillä on mahdollisuus saada monipuolista neuvontaa Kiinteistöliiton asiantuntijoilta ja Kiinteistötyönantajien työmarkkina-asiantuntijoilta. Neuvonta on jäsenillemme maksutonta.

Kiinteistöliiton neuvonnassa jäsenistöä palvelevat monenlaiset erityisasiantuntijat. Lakineuvonnassa sinua palvelevat kiinteistöalaan erikoistuneet lakimiehet ja korjausneuvonnassa kiinteistöalaan erikoistuneet neuvontainsinöörit. Energiatehokkuuden parantamiseen on saatavissa myös energianeuvontaa. Talous- ja veroneuvonta auttaa kirjanpitoon ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Taloyhtiöiden työsuhdeasioissa jäsenistöä palvelevat Kiinteistötyönantajat ry:n työmarkkina-asiantuntijat. Palvelun saanti edellyttää, että taloyhtiön maksama edellisen vuoden palkkasumma on toimitettu Pohjanmaan Kiinteistöyhdistykselle tiedoksi.

Neuvontapalvelujen yhteystiedot
Lakineuvonta ma - to klo 9-15 ja pe klo 10-15 numerossa (09) 1667 6300
Korjaus- ja tekninen neuvonta ti - to klo 9-12 numerossa (09) 1667 6311

Energianeuvontaa vain ajanvarauksella: www.kiinteistoliitto.fi/palvelut/neuvonta/energia/ajanvaraus/

Talous- ja veroneuvonta ma - to klo 9-12 numerossa (09) 1667 6369 

HUOM! Neuvontapalvelujen käyttö edellyttää voimassa olevaa jäsennumeroa, joka löytyy esimerkiksi jäsenetuna tulevan Kiinteistölehden takakannesta. Jäsennumeroa voi myös tiedustella osoitteesta info@pohjanmaankiinteistoyhdistys.fi.

 

Palveluhenkisyyttä ja ammattitaitoa kiitellään

Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen jäsenenä taloyhtiösi saa käyttöönsä kiinteistöalan parhaiden osaajien tietotaidon ja asiantuntemuksen. Säästät kallista aikaa, kun saat tarvitsemasi neuvot yhdestä osoitteesta. Varmistamalla toiminnan lainmukaisuuden ennakkoon minimoit parhaiten myös henkilökohtaisen vahingonkorvausvastuun riskin.

Touko-kesäkuussa toteutetussa jäsentyytyväisyyskyselyssä yhdistyksen neuvontapalvelut saivat jäseniltä kouluarvosanan 9.