Suomen Kiinteistölehti

KIINTEISTÖLEHTI TARJOAA PAINETTUA HYÖTYTIETOA TALOYHTIÖILLE

Suomen Kiinteistölehden vuosikerta kuuluu vuodesta toiseen Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen suosituimpiin jäsenetuihin. Lehti tarjoaa lukijoilleen taloyhtiöitä koskevia uutisia ja asiantuntija-artikkeleita peräti kymmenen kertaa vuodessa. Asiantunteva Kiinteistölehti auttaa taloyhtiöiden hallituksia ja isännöitsijöitä pysymään ajan tasalla nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Kiinteistölehti on kiinteistönpidon ja korjausrakentamisen erikoislehti, joka tarjoaa hallituksille ja isännöitsijöille monenlaista luettavaa. Juttujen aihepiirit kattavat käytännössä taloyhtiöitä koskevien asioiden koko kirjon. Lehdestä löytyy painavaa asiaa taloyhtiöiden korjaamisesta, hallinnosta, taloudesta, noudatettavista lakipykälistä ja määräyksistä. Lehti siteeraa myös monipuolisesti alan tutkimuksia ja tarjoaa apua lakipykälien tulkinnoissa.

Kiinteistöliiton touko-kesäkuussa 2021 toteutetussa jäsentyytyväisyyskyselyssä Suomen Kiinteistölehti sai jäseniltä kouluarvosanaksi 8½. Jäsenet pitivät Kiinteistölehteä yhdistyksen toiseksi tärkeimpänä palveluna.

  • Kiinteistölehti toimitetaan jäsentalon valitsemalle yhteyshenkilölle, joka on yleensä puheenjohtaja. Taloyhtiön on hyvä muistaa ilmoittaa yhteystietojen muutoksista yhdistykselle, jotta lehti saadaan ohjattua oikealle henkilölle. Ilmoituksen voi tehdä uusi tai vanha puheenjohtaja tai isännöitsijä.

Yhden paperilehtivuosikerran lisäksi jäsenetuun kuuluu

  • digilehti koko taloyhtiön käyttöön.
  • paperilehden lisätilaus hintaan 25 euroa/vuosi. Tilauslomake Kiinteistölehden verkkosivuilla.

Kiinteistölehti julkaisee myös kahden viikon välein ilmestyvää sähköistä uutiskirjettä, joka on vapaasti kaikkien tilattavissa.

Suomen Kiinteistölehti on kiinteistönpidon, korjausrakentamisen ja hyvän asumisen ykköslehti, jonka jokaisella numerolla on noin 90 000 lukijaa.