Vasa

Vasa

 

Upprättande av energicertifikat till medlemspris

 

Bauer Solutions Oy:s medlemsförmåner

 

 

Pohjanmaan Energiatodistusexpertti erbjuder Österbottens Fastighetsförenings medlemmar 10 % rabatt på upprättandet av energicertifikat.

Erbjudandet är i kraft till 30.9.2023 och gäller husbolagen i Vasas närområde (på cirka 25 kilometers radie från Vasa).  När du beställer, kom ihåg att berätta att ditt husbolag är medlem i vår förening.

Förfrågningar och beställningar: juha.hissa@icloud.com eller 040 142 8860.

 

Bauer Solutions Oy erbjuder fraktfri leverans åt beställare av Bauer-vattenbehandlingsanordning som monteras i bruksvattensystemet.

De som beställer en Bauer-vattenbehandlingsanordning som monteras i uppvärmningssystemet får fraktfri leverans eller alternativt ett extra filterpatronpaket (6 st.).  Förmånen är i kraft till 31.12.2023.

Förfrågningar och beställningar: hannu.iivari@bauersolutions.fi eller 040 188 3920.

 

 

SPEK:s medlemsförmåner

 
 

Våra medlemmar får i fortsättningen SPEK:s kurspriser till medlemsförmånspris.

Vid anmälan till kurs, ska man meddela att det är fråga om Pohjanmaan Pelastusalan Liitto ry:s medlemsförmånspris.  Det går enkelt genom att i webbanmälan klicka på punkten ”osallistumismaksu pelastusliiton jäsenille” och genom att skriva som tilläggsuppgift att man är medlem i Österbottens Fastighetsförening och berättigad till Pohjanmaan Pelastusalan Liitto ry:s medlemsförmånspris.

Österbottens Fastighetsförenings medlemmar kan anmäla sig också till kurser och webbinarier utanför det egna området.

Utbildningarna finns här:  https://www.spek.fi/koulutus/ 

Pohjanmaan Pelastusalan Liitto ry skräddarsyr utbildningar också för husbolagens behov.  Offert och tilläggsuppgifter kan man fråga efter av verksamhetsledare Sirpa Suomalainen per e-post sirpa.suomalainen@spek.fi eller per tfn  0406484758