Medlemssidor

TA I BRUK DEN REJÄLA DATABANKEN PÅ MEDLEMSSIDORNA

Österbottens Fastighetsförening förbättrar åter sin redan från förr goda service. Materialet från utbildningstillfällen, tidigare medlemsmeddelanden och praktiska branschguider kan nu enkelt hittas på föreningens medlemssidor dygnet runt precis då du behöver informationen.Via medlemssidorna kan du också läsa Kiinteistölehti i elektronisk form. I tidningsarkivet finns också de äldre numren.

Det breda utbudet på medlemssidorna ger igen en gång husbolagen en bra orsak att höra till Österbottens Fastighetsförening.  

Registrera dig och beställ användar-id

Österbottens Fastighetsförenings medlemssidor har i mars 2023 anslutits till Fastighetsförbundets medlemssidor. Det går inte att registrera sig på de nya sidorna med användar-id till de gamla medlemssidorna, utan separat registrering krävs till de nya sidorna. Vi rekommenderar att husbolagets hela styrelse och disponent registrerar sig på medlemssidorna. På så sätt får husbolaget störst nytta av medlemskapet.

Registrera dig som användare av medlemssidorna på adressen https://www.kiinteitoliitto.fi/kirjautuminen/rekisteroityminen/ genom att i de reserverade fälten fylla i ditt namn, e-postadress och medlemsnumret för det medlemshus du representerar.

Du kan registrera dig som användare av medlemssidorna endast om e-postadressen som du använder vid registreringen finns lagrad i Österbottens Fastighetsförenings medlemsregister.  Meddela vid behov din e-postadress till info@osterbottensfastighetsforening.fi, så sätter vi in den i medlemsregistret. Om du har glömt medlemsnumret, kan du fråga efter det på samma adress.

Efter registrering får du ett bekräftelsemeddelande till den e-postadress som du uppgett. I bekräftelsemeddelandet finns en länk till en skyddad sida, där du skapar dig ett lösenord. Lösenordet ska bestå av minst 8 tecken och det ska ha minst en stor bokstav, en liten bokstav och en siffra.

Du kan logga in på medlemssidorna genom att använda den e-postadress som du uppgett och lösenordet som du registrerat. Medlemssidorna finns på adressen https://www.kiinteistoliitto.fi/jasensivut.

Till sidorna kommer du också på adressen http://www.kiinteistoliitto.fi. Inloggningslänken finns i övre kanten av sidorna.

Ladda ner ett mobilt medlemskort till din telefon

Det mobila medlemskortet är en app som du laddar ner på din smarttelefon eller -apparat och som gör det lättare och snabbare att använda medlemsservicen och -förmånerna. Med medlemskortet kan husbolagets ordförande, styrelsemedlem, disponent, revisor eller verksamhetsgranskare samt representant för hyreshus ringa till rådgivningstjänster, anmäla sig till evenemang, uppdatera sina kontaktuppgifter i medlemsregistret samt utnyttja mångsidiga medlemsförmåner.

Läs här närmare anvisningar (FI) om att ladda ner och ta i bruk kortet.