Arto Saarikosken lähtötervehdys

Paljon on virrannut vettä Kyrönjoessa ja Kokkolan Suntissa sen jälkeen kun toiminnanjohtajan tehtävässä vuonna 1998 aloitin. Silloin ei varmasti kukaan osannut unelmoida, että näin pitkälle päästäisiin. Moni pelkäsi vielä jopa yhdistyksen olemassaolon puolesta.
Uutiset
26.09.2022

pkytyky

Arto Saarikoski nauttii jatkossa yhdistyksen jäsenpalveluista jäsentalon hallituksen puheenjohtajana. Saara Riiki jatkaa yhdistyksen sähköisen viestinnän kehittäjänä. Kuva henkilökunnan tyky-päiviltä.

 

Olin yhdistyksen ensimmäinen kokopäiväinen toiminnanjohtaja. Edeltäjäni oli hoitanut toiminnanjohtajan pestiään puolipäiväisesti, kun toinen puoli päivästä kului liikekeskustayhdistyksen palveluksessa. Yhdistyksen taseessa oli vuonna 1998 vain puhelinosake, eivätkä olemassa olevat tulot riittäneet kattamaan kaikkia menoja. Jäsentaloja oli silloin 185. Toimisto oli alivuokralaisena vakuutusyhtiö Fennian perimmäisessä huoneessa. Fennian kopiokonetta ja faksia sai lainata, jos ne olivat vapaina. Jotain oli silti saatu alulle.

Tänä päivänä yhdistyksellä on 630 jäsentaloa. Vanha puhelinosake on vaihtunut muutaman välivaiheen jälkeen Loihde Oyj:n osakkeiksi. Sen rinnalle on tullut kolme velatonta sijoitusasuntoa tuottamaan uutta tulovirtaa ja luomaan vakavaraisuutta. Omat nykyaikaiset toimitilat antavat hyvät edellytykset työntekoon. Toiminnanjohtaja on saanut rinnalleen myös viestintäassistentin, jonka kokopäiväistäminen on lähiaikoina näköpiirissä. Tuntuu, että on lupa unelmoida suuria.

Jätän nyt avaimet ja työvälineet toimiston pöydälle. Siirryn yhdistyksen jäsentalon hallituksen puheenjohtajana rinnallenne nauttimaan yhdistyksen kehittyvistä palveluista. Ehkä nähdään vielä joskus jossain.

 

Teidän,

-Arto-

Siirry "Uutiset"-sivulle