Mikko Lankila lähtee kohti uusia haasteita

Mikko Lankila jättää 14.10. työnsä Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen viestintäassistenttina siirtyäkseen lahden toiselle puolelle kohti uusia ammatillisia haasteita. Mikko on toiminut Kiinteistöyhdistyksen osa-aikaisena viestintäassistenttina 15.4.2019 alkaen.
12.10.2020

Mikko Lankila lähtee kohti uusia haasteita

Viestintäassistenttina Mikko Lankila on ollut olennaisessa osassa Kiinteistöyhdistyksen palveluiden sähköistämisessä.

- Pääsin kehittämään Kiinteistöyhdistyksen ensimmäisen sähköisen jäsentiedotteen, jonka jälkeen olemme pyrkineet lähettämään uusia lähes kuukausittain. Lisäksi vastuullani on muun muassa ollut ylläpitää ja kehittää Kiinteistöyhdistyksen verkkosivuja, Lankila summaa.

- Olen kiitollinen saamistani mahdollisuuksista ja vastuusta. Kiinteistöyhdistys on pystynyt tarjoamaan minulle kattavasti erilaisia työtehtäviä ja antanut oivat mahdollisuudet kehittää itseäni viestinnän parissa, toteaa Lankila.

Pohjanmaan Kiinteistöyhdistys kiittää Mikko Lankilaa tuntuvasta panoksesta yhdistyksen sähköisen viestinnän kehittämiseen ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin. Toiminnanjohtaja Arto Saarikoski kiittää Lankilaa erikseen myös helposta ja mukavasta yhteistyöstä.