Tykkää ja seuraa Kiinteistöyhdistyksen Facebook-sivua

Facebook mahdollistaa yhdistykselle ajankohtaisen tiedon levittämisen taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajien sekä isännöitsijöiden lisäksi myös suoraan hallitusten jäsenille.
08.09.2020

Tykkää ja seuraa Kiinteistöyhdistyksen Facebook-sivua

Tykkäämällä ja seuraamalla Kiinteistöyhdistyksen Facebook-sivusta päivitykset ilmestyvät jatkossa Facebookissa omalle etusivullesi luettavaksi. Yhdistyksen sivusta voi tykätä ja seurata menemällä yhdistyksen Facebook-sivuille ja painamalla tykkää- ja seuraa-painikkeita, ohjeistaa Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen viestintäassistentti Mikko Lankila. Alapuolella kuva painikkeista. Tykkääminen ja seuraaminen edellyttävät rekisteröitymistä Facebookiin. Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen Facebook-sivuja voit katsella myös rekisteröitymättä palveluun.

Nimeton suunn.malli 4