Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen toiminnanjohtaja jättää tehtävänsä

Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen pitkäaikainen toiminnanjohtaja Arto Saarikoski jättää tehtävänsä syyskuussa. Yhdistyksen hallitus on aloittanut uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnin.
Uutiset
26.09.2022

pky

Arto Saarikoski on työskennellyt toiminnanjohtajana Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksessä vuodesta 1998 lähtien. Yli kaksi vuosikymmentä kestäneen uransa aikana Saarikoski on tehnyt asiantuntevaa ja tärkeää edunvalvonta- ja neuvontatyötä Pohjanmaan ja Keski-Pohjamaan alueen taloyhtiöiden hyväksi.  Yhdistyksen hallitus ja viestintäassistentti kiittävät Saarikoskea yhteisistä työvuosista tämän luovuttaessa viestikapulan tulevalle seuraajalleen.

Uutta toiminnanjohtajaa etsitään Vaasaan

Yhdistyksen hallitus on aloittanut uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnin. Toiminnanjohtajan työtehtäviin kuuluvat pääpiirteissään yhdistyksen hallinnolliset tehtävät ja jäsenhankinta, sekä jäsentaloyhtiöiden edustajien suomen- ja ruotsinkielinen lakineuvonta. Yhdistyksen toimipiste sijaitsee Vaasassa. Hallitus toivoo löytävänsä Saarikoskelle seuraajan syksyn aikana.

Pohjanmaan Kiinteistöyhdistys on Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla toimiva Suomen Kiinteistöliiton aluejärjestö. Yhdistyksen 630 jäsentaloyhtiössä asuu yli 25.000 asukasta.

 

Tiedustelut:

Juha Hissa, Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja

040 1428860,  juha.hissa@icloud.com  

Siirry "Uutiset"-sivulle