Poikkeus neuvontapalveluissa

Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen alueellinen jäsenneuvontapalvelu on väliaikaisesti poissa käytöstä. Neuvontapalvelumme on tällä hetkellä keskitetty kokonaisuudessaan Kiinteistöliittoon. Pyydämme jäsentaloyhtiöiden edustajia ottamaan neuvontaa vaativissa asioissa yhteyttä liiton neuvontanumeroihin.
05.10.2022

apua hallitusten tyoskentelyyn taloyhtio pohjanmaa keskipohjanmaa

Neuvontapalvelujen yhteystiedot

• Lakineuvonta maanantaista torstaihin klo 9-15 ja perjantaisin klo 10-15 numerossa (09) 1667 6300
  • Korjaus- ja tekninen neuvonta tiistaista torstaihin klo 9-12 numerossa (09) 1667 6311
  • Energianeuvontaa vain ajanvarauksella: https://www.kiinteistoliitto.fi/palvelut/neuvonta/energia/ajanvaraus/
  • Talous- ja veroneuvonta maanantaista torstaihin klo 9-12 numerossa (09) 1667 6369

Huom! Neuvontapalvelujen käyttö edellyttää voimassa olevaa jäsennumeroa, joka löytyy esimerkiksi jäsenetuna tulevan Kiinteistölehden takakannesta. Jäsennumeroa voi myös tiedustella osoitteesta info@pohjanmaankiinteistoyhdistys.fi.