Yli 10 hengen yleisötilaisuudet on kielletty ajalla 18.1.–8.2. aluehallintoviraston päätöksellä

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston määräysten mukaan Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla ei saa järjestää yli 10 hengen yleisötilaisuuksia 18.1.2021–8.2.2021.
29.01.2021

Taloyhtiöiden yhtiökokoukset luetaan yleisötilaisuuksiin. Kokous voidaan pitää tämänhetkisten määräysten mukaan vain sillä ehdolla, että kokouspaikalle tulee enintään 10 ihmistä. Tätä suurempia kokouksia saa järjestää vain, jos loput osallistujat osallistuvat etänä.

Kasvokkain tapahtuvissa kokoontumisissa pitää huolehtia hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja käyttää mahdollisuuksien mukaan maskeja.

Tarkemat tiedot löydät yhdistyksen jäsentiedotteesta.